Hapero pelletketel 25-35kW

DE HAPERO PELLETKETEL IS DE MODERNSTE DIE MOMENTEEL LEVERBAAR IS.

Met een rendement van 97,2% en een volautomatische ketel, die zelfs de as samenperst zodat maar enkele keren per jaar de aslade geleegd hoeft te worden. Doet de Hapero pelletketel niet onder voor de modernste gasketel. Heeft u nog propaan, olie of een groot aardgasverbruik dan kunt u met de Hapero pelletketel 40-50% op uw stookkosten besparen en wel het comfort en gemak hebben van een automatische cv-ketel waar u bijna niet naar om hoeft te kijken.

   hapero binnen

De regeltechniek in de Hapero pelletketel is ongeevenaard. De Hapero Toestellen moduleren traploos naar het benodigde vermogen. En zijn standaard voorzien van draadloze techniek voor de kamerthermostaat.  Er is besturing voor 6 verwarmingscircuits, eneen inteligente boilerbesturing. De mogelijkheid voor een zonneboilerregeling. De ketel reinigt zichzelf automatisch, ontsteekt zichzelf automatisch en controleert de schoorsteentrek.

 

 

De Hapero toestellen zijn uitgerust met een touch paneel, zodat er overzichtelijk ingesteld kan worden.

Het touchpaneel kan worden uitgebreid met een Touch-2 paneel. Hiermee heeft u ook toegang tot uw verwarmingssysteem via telefoon, tablet of computer.

Hiernaast ziet u het kelder model XL, deze heeft een extra grote as-container. Hierdoor is er nog maar enkele keren per jaar het legen van de as noodzakelijk.

De Hapero pelletketels werken optimaal met houtpellets conform EN14961-2.

 

subsidie

besparing klein

BEZOEK ONZE
SHOWROOM MET EEN UITGEBREID
ASSORTIMENT
BIOMASSA KETELS
 
Subsidie

Besparingsberekening

Showroom Projecten
U bevindt zich hier: Start Woonhuis Hapero CV 25-35kW

AITEC BV

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX RHENEN
TEL: +31 317 621784
FAX: +31 317 621845
EMAIL: INFO@AITEC.NL